OM OSS

Du har kanskje lagt merke til den kreative bygningen i Sverres gate 3, rett ved Bergen kino med navnet: Media Empire og en lysende Myreze “M” og lurt på hva dette er for noe? Vi bestemte oss for et navn som ville bli lagt merke til og selv om huset er lite, er det morsomt å kalle det Media Empire. Vi tror store ting vil komme ut av denne kreative huben i Bergen.

Huset inneholder et kreativt smeltepunkt med lydstudio i kjelleren, fotostudio i 2 etasje og en co working space i andre etasje hvor vi tilbyr utleie av kontorplasser til kreative frilansere som vi også har mulighet til å samarbeide med. Dette vil bli ett sted hvor kreative mennesker kan møtes, utveksle og få drømmer til å bli virkelighet.

I lydstudio lager vi musikk inhouse til Myreze prosjekter for TV og film, voice over, innspilling av demo for unge talenter og utleie. I tillegg tilbyr vi også kurs innen alle felt: foto, video og låtskriving.

Media Empire er et kreativt hus med foto og video fasiliteter i 1 etasje og lydstudio i kjeller etasjen. 

Vi tilbyr også kurs og workshops innen foto, redigering, video og låtskriving.

Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukt til en hyggelig pris som er tilpasset markedet i dag.

Media Empire er en underavdeling til branding og TV byrået Myreze AS, og kan derfor benytte oss av ressurser, kunnskap og erfaring Myreze AS har opparbeidet seg.

Fra ide til realitet –   Vi kan derfor tilby en komplett løsning som inneholder alt du trenger for at ditt budskap skal nå frem til din målgruppe.

  • Ide med konsept og brand utvikling
  • Foto/video/grafikk/lyd som får ditt budskap til å skille seg ut
  • Web-design og branding i sosiale medier  for å presentere ditt budskap på en best mulig måte